Home / winacties / Scott Pilgrim vs. The World

2 filmpakketten

Scott Pilgrim vs. The World

19-11-2010 | winacties | 
|
Scott Pilgrim vs. The World is de nieuwe komedie van de makers van Hott Fuzz en Shaun of the Dead. De film is gebaseerd op de graphic novel serie van Bryan Lee O’Malley.

Scott Pilgrim (Michael Cera) is een goede jongen, maar ook werkloos en lui. Hij is 22 en speelt basgitaar in Sex Bob-omb, een garage band van bijzonder gemiddeld niveau. Scott heeft het meisje van zijn dromen ontmoet. Hij doet er alles aan om Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) voor zich te winnen, maar dan moet hij wel eerst haar zeven slechte exen verslaan: van coole skateboarders en veganistische rocksterren tot aan een indrukwekkende eeneiige tweeling, die er samen alles aan doen om hem uit de weg te ruimen!

Er zijn twee filmpakketten te winnen met daarin een t-shirt, muts en de graphic novel. Scott Pilgrim is een eigentijdse graphic novel (stripboek) serie in zes delen van Bryan Lee O´Malley over rockmuziek, games, extreem geweld en eeuwige liefde. In november verschijnt deel 1 van de Nederlandse vertaling bij uitgeverij De Bezige Bij..

Winnen? Je weet wat je moet doen.

Scott Pilgrim vs. The World draait vanaf 25 november in de bioscoop.

Als je de trailer niet kunt zien, klik dan hier.

 

www.scottpilgrim.nl


naam*
email*
postcode*
opmerking
(Velden met een * zijn verplicht)

Informatie