Home / digitaal-media / Het Utrechts Uitburo

Campagne

Het Utrechts Uitburo

25-5-2012 | digitaal-media | 
|
De campagne die gevoerd zal worden door het Utrechts Uitburo heeft een duur van twee weken en zal op verschillende plekken in de stad zichtbaar zijn. Spot de beelden van deze campagne in de stad. Posters, affiches, kaarten.. Houd je ogen open en verstuur de kaarten die je vindt naar familie, vrienden, kennissen of gebruik ze op een andere manier.

Enneh.. pssst.. Houd de Facebook en Twitter van het Utrechts Uitburo goed in de gaten. Binnenkort organiseren zij een superspeciale en unieke winactie die je absoluut niet wilt missen! Dus blijf opletten in de stad, misschien mis je iets wat je kan helpen om de gelukkige winnaar van deze actie te worden.
Bij verschillende organisaties in de stad zijn de beelden te spotten. Herken het Utrechts Uitburo en weet welke speciale beelden bij deze campagne horen. Houd het Utrechts Uitburo in de gaten. Want voor UIT in Utrecht is er niet alleen Sap.. (ook al hebben wij altijd de tofste input en leukste evenementen – maar dat terzijde) maar ook het Utrechts Uitburo voor iedereen. Altijd. In Utrecht.