Home / feestjes / Weekendtips Suus (5)

Klassiek weekend

Weekendtips Suus (5)

30-6-2011 | feestjes | 
|
Alle tijd aan jezelf. Geen verplichtingen, geen werk, geen studie. Kortom: weekend! Tijd om te feesten. Maar hoe kies je uit het overweldigende aanbod dat er in Utrecht is? Problemen zijn er om opgelost te worden, dus ik bied je overzichtelijk de highlights die je weekend tot een daverend succes zullen maken. Als je mij toch niet had..


Festival
Het Culturele Zondag Kadeconcert zal zondag 3 juli vanaf 16:30 in het stadjie losbarsten. De route start bij het Ledig Erf om via de Oudegracht rond 19:00 te eindigen bij de Weerdsluis alwaar een prachtig concert gegeven gaat worden. Een mooie mix tussen professionals en amateurs, tussen ervaring en enthousiasme. Klassieke operamuziek, misschien spreekt het je niet direct aan, maar doe eens gek en verleg je grenzen. Zorg dat je er bij bent en geniet!


Film
De Gay & Lesbian Summertour is weer van start gegaan en een pareltje onder de films die vertoont worden is ‘For 80 days’. Een hartverwarmende film over twee hartsvriendinnen die elkaar 50 jaar niet gezien hebben. Door een speling van het lot komen ze weer met elkaar in aanraking en rijst de vraag: Is het meer dan vriendschap? Winnaar van Beste Film op de Roze Film Dagen. Je kunt ‘m zien op vrijdagavond 1 juli om 19:00 in Filmtheater ’t Hoogt. De prijs is variërend van € 4,50 tot € 8,50.


Theater
Fan-tas-tische actie op Sapsite. Zaterdag 2 juli voor slechts € 10,- naar Petticoat in de Stadsschouwburg. Ja studentjes, dat doet jullie oren klapperen hѐ? Check de link.


Fotografie
De jaarlijkse tentoonstelling World Press Photo is dit jaar te bezichtigen in het UMC Utrecht. Er is wederom een adembenemende selectie gemaakt uit de vele inzendingen van fotojournalisten, agentschappen, dagbladen en tijdschriften van over de hele wereld. Tot 14 juli kun je dagelijks van 10:00 tot 17:00 gratis een kijkje nemen. Ik zeg: Doen!


Feestje
De lift van Mood Elevator brengt je naar de zevende hemel met de beste elektronica! Vanavond host Mood Elevator een afterparty van het Source Festival. Prachtige line-up waar ik uitgebreid en enthousiast over zou kunnen ratelen, maar het beste kun je ze gewoon bezoeken, zaterdag 2 juli om 23:00 in Tivoli de Helling. Je entreekosten zijn € 12,-. Het rijtje namen: James Ruskin, Mirella Kroes, Pitto en Moraalridder.


Expo
De HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) faculteit Beeldende Kunst en Vormgeving presenteert je dit weekend eindexamenexposities van studenten van de bachelor- en masteropleidingen Design, Fine Art en Education. Ruim 200 talenten. Als dat niets moois oplevert weet ik het ook niet meer.. Gaan dus en geven je ogen de kost! Zie voor het uitgebreide gratis programma de website van HKU.


Genoeg inspiratie opgedaan voor jullie neem ik aan. Er op uit dus! Opdat je maandagochtend bij de vraag ‘Hoe was je weekend?’ niet met je mond vol tanden staat.

Aanbevolen

Tip

Weekendtips Suus (10)

Tip

Weekendtips Suus (6)

Tip

Weekendtips Suus (8)

Tip

Weekendtips Suus (7)

Tip

Weekendtips Suus (1)

Tip

Weekendtips van SAP

Tip

Weekendtips van SAP

Tip

Weekendtips van Suus: Special Edition