Home / feestjes / Weekendtips van Suus

Now that the hope is gone..

Weekendtips van Suus

15-6-2012 | feestjes | 
|
Woensdagavond rond half 11 hing er een angstvallig kille sfeer in de stad. Leuk die HD kwaliteit en diaschermen, maar na de eerste helft keken we er liever niet meer naar. En leuk hoor, die oranjegekte, maar na de wedstrijd werden de oranjeattributen het liefst op de grond gesmeten.. Het EK maakt de sfeer er niet beter op, maar gelukkig is er meer dan voetbal! Suus helpt je het weekend door, zodat je weer wat weerstand hebt om zondagavond de zenuwen te verslaan – of zodat je wat leukers verzint dan Nederland Portugal kijken.

Wegdromen doen we vaak met ideeën aan het buitenland, sferen uit een andere cultuur, heerlijke keukens en zonnige oorden. Omdat Utrecht voorlopig nog niet voldoet aan de toegangseisen voor de categorie ‘zonnig oord’, schuilen we vrijdagavond maar even in ’t Hoogt. Waar de Japanse film Jiro Dreams of Sushi te zien is. De oude Japanse Jiro legt zich in zijn kleine, authentieke restaurantje toe op de kunst van het Sushi maken. De oude man droomt ervan ooit het meesterschap van zijn vader te evenaren.. Top film op vrijdag @ 19:15 uur!

Summer blues lijkt een nieuw begrip te worden als het Nederlandse klimaat niet een beetje meewerkt. Toe aan een ultieme relaxavond om de dansspiertjes weer een beetje aan te schroeven en een feel of relieve te voelen? Kom naar de Raggaebomb avond in Tivoli. Positieve, up-lifting muziek in een chille sfeer. Om 23:00 uur vanavond @ Tivoli de Helling

Zijn het De Lama’s? Is het ‘De vloer op’? NEE! Het zijn Nachtgasten; een nieuw concept om van te genieten op zaterdagavond in Stadsschouwburg. Na de relaxavond van gister is er nu iets spannends én hilarisch om je uit de Summer Blues (mede mogelijk gemaakt door het EK) te takelen. De acteurs in Nachtgasten krijgen een verhaal, een rol, een decor, een mobiele telefoon, een geheim en 3 uur de tijd. Een gouden formule voor een leuke avond. De acteurs ontvangen sms’jes van de regisseur om het verhaal bij te sturen en het publiek is getuige van álles wat zich afspeelt. Kom deze zaterdagavond om 20:00 uur genieten @ Stadsschouwburg. 

Zondag sluipen we zachtjes naar buiten: "regent het nog?". Voordat de – waarschijnlijk laatste – wedstrijd van Nederland begint, moeten we onszelf eerst ff oppeppen met wat frisse lucht. Hopelijk schijnt het zonnetje wat meer en regent het wat minder, want het is tijd voor de Lazy Sunday Afternoon @ Park Lepelenburg! Theater, poëzie, muziek, fruit, drankjes en broodjes en pimp je fiets! Van pop tot gypsy jazz tot klassiek, voordrachten door dichters en meer. Nestel je op een picknickkleed en probeer de zomer eindelijk te voelen! 

Have fun en.. toch ook sterkte.

Everything’s gonna be allright!


So you say everything's going to be alright now, but how do you really know
And I know everything's going to be alright now, 'cause that's the seed I sow, woo-hooCiao!

Informatie

reacties

Aanbevolen

Verslag

mightysociety 2 & 3