Home / feestjes / Weekendtips van Suus

Summer Holidays!

Weekendtips van Suus

29-6-2012 | feestjes | 
|
Warme zomeravonden met licht verkoelende briesjes. Heerlijke, zomerse avondmaaltijden op een open veranda met schitterende schemering op het water. Vele uren op het terras met slippertjes aan de voeten en een ijskoud longdrinkglas gevuld met mojito. Kom op, alsjeblieft, vul onze welverdiende juli en augustus eens met véél zon, géén wolken en een lekker chill temperatuurtje. Voor wie het buitenland dit jaar niet opzoekt, is Nederland ook heerlijk toeven. Onder bepaalde voorwaarden dan.

Elk zonne-uurtje wordt meegepakt en lunchpauzes worden buiten doorgebracht. Anderen hebben al vakantie en genieten daarvan in de vorm van terrasjes, chillen in het park, met een goed boek in de tuin, lekkere drankjes of… een paar daagjes (whut.. weekjes!?) buitenland. Als dat laatste er voorlopig nog niet inzit voor jou, geniet dan van het weekend in het gemoedelijke Utrecht. Allereerst een mooie budget- én gezelligheidstip. Neem ‘ns een lekker broodje of verse salade mee naar Café de Zaak, waar je van je eigen lunch en zelfs diner mag genieten en een drankje bij kan bestellen. Verzadigd? Hopelijk heb je nog een gaatje voor de vloeibare substanties @ Naald en Kraak in Ekko. Lekkere vintage grooves en vanavond draaien ze alleen van vinyl; dus EP’s en singletjes. Be there vanaf 21:30 uur.

Zaterdag is er goed weer voorspeld en dat is maar goed ook voor deBeschaving! Eindelijk is het zover en barst ‘t entertainment los met het gevarieerde programma vol muziek theater, games, wetenschap en experimenten! Een tof, sfeervol en alternatief festival @ de Botanische Tuinen van de Universiteit, een unieke festivallocatie! Van 13:00 tot 23:00 uur ben je zoet op deBeschaving! Consider alternatives ;-). Voor wie hierna nog overtollige energie heeft, kan dit uiten @ Cyberia in Tivoli. Een opwarmertje voor Summer Darkness dat 27 t/m 29 juli zal plaatsvinden. Met onder andere O. Children, Terrolokaust en Cruxshadows.. Be there, geniet en fix je eigen afterfestivalparty!

Wow.. and it’s gone. Het is alweer juli en wel zondag de 1e. Dat betekent: koopzondag! De uitverkoop biedt een mooie gelegenheid voor je last-minute gekochte zomerkleding. Korte broeken, een nieuwe bikini en splinternieuwe flip-flops! Maak jezelf klaar en ga als rasoptimist genieten van de komende 2 maanden. Is je programma niet helemaal dagvullend en is je vakantie zelf ook vrij lang? Check dan de vacature op Sapsite voor redacteur en ga aan de slag als vrijwillig en freelance cultuurreporter! Zoek en bezoek de tofste uitjes in Utrecht en doe verslag op onze site. Ik zeg: think about it, een heeeele fijne vakantie gewenst alvast en tot volgende week.


Ciao!

Aanbevolen

Nieuws

Utrecht Muziek online

Tip

Weekendtips van Suus: Special Edition