Home / expo-musea / Expositie UCK

Fotografiecursisten

Expositie UCK

15-6-2012 | expo-musea | 
|
De Jaaropleiding Fotografie heeft dit jaar wederom een grote verscheidenheid aan beelden opgeleverd. Op maandag 18 juni opent het UCK de expositie met werk van de cursisten. Van conceptueel tot documentair, van portret tot landschap en van experimentele stillevens tot zelfportretten en sequenties; de werken die getoond worden zijn van verschillende aard, wat de expositie veelzijdig en interessant maakt..

De vaste docenten fotografie aan het UCK, Thijme Breukers, May heek en Ienke Kastelein, hebben verschillende kortdurende en langlopende opdrachten van basiskennis tot conceptueel vrij werk begeleid. Daarbij was er speciale aandacht voor beeldbewerking, reflectie en presentatie. Overige begeleiding kwam van gastdocenten Misha de Ridder en Martijn van der Griendt. Zij gaven inspirerende opdrachten met betrekking tot landschaps- en documentairefoto’s. Naast deze opdrachten was er een boeiend lezingenprogramma te volgen met Anoek Steketee, Eva Fiore Kovacovsky, Geert van Kesteren en Jaap Scheeren.

De fotografie-expositie wordt op maandag 18 juni om 17:00 uur geopend en is tot en met 14 oktober 2012 te bezoeken bij het UCK. De foto’s die de exposanten laten zien zijn een keuze uit het werk van het afgelopen jaar, waarin ieder zich het meest duidelijk en persoonlijk uitspreekt. De tentoonstelling kwam in kritische en onderling samenspraak tot stand. Tijdens de opening op maandag worden er enkele beeldverhalen getoond in de vorm van slideshows met geluid en kun je als bezoeker de portfolio’s van de exposanten inzien. Kom vooral even langs bij deze veelzijdige expositie waarin cursisten hun talent uiten. Kijk voor meer informatie op de site van het UCK.Foto klein: Sterre Meurs
Foto groot: Onno van Haperen


Informatie

reacties

Aanbevolen

Verslag

mightysociety 2 & 3