Home / festivals / A Lazy Sunday Afternoon

In Park Lepelenburg

A Lazy Sunday Afternoon

5-6-2012 | festivals | 
|
Op het programma van deze lekkere, relaxte Lazy Sunday Afternoon een revue van negen optredens van de winnaars van KUNSTBENDE 2012! Met muziek van Isa & Prins en pop-rock van superband en 1e prijswinnaar Close Up, theater door onder andere Stoute Schoenen en nog veel meer! Ook kun je je fiets laten pimpen en valt er de hele dag te genieten van (h)eerlijke sapjes en bammetjes.

De Lazy Sunday Afternoon vindt plaats op zondag 17 juni van 13:00 tot 17:00 uur in het prachtige park Lepelenburg. Deze gratis toegankelijke dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht en wordt georganiseerd door ZIMIHC i.s.m. Pollination. In het park zal een minifestival met bands plaatsvinden, verschillende voordrachten van dichters, dans en theater. Schilder en pimp je fiets en lever zo een bijdrage aan een fietsproject in Afrika en geniet van sapjes, fruit en broodjes verzorgd door HOOI. Nestel jezelf in het gras en picknicken maarrr..

Kom langs op 17 juni en geniet van onder andere Shanna de Ruiter, 2Crew4You, Close Up, The Light Brigade en JohnPK met funky African Beats. Naast de editie op zondag 17 juni worden er op 15 juli, 19 augustus en 16 september ook Lazy Sundays georganiseerd. Klik hier voor het volledige programma en kom luisteren/meedoen/genieten/picknicken..!