Home / festivals / A Lazy Sunday Afternoon

Park Lepelenburg

A Lazy Sunday Afternoon

3-7-2012 | festivals | 
|
Op zondag 15 juli presenteert ZIMIHC huis voor amateurkunst een tweede editie van de reeks Lazy Sunday Afternoon 2012. Muziek, dichters, dans, theater, spelletjes, fietsen schilderen, picknicken en met een lekker drankje neerploffen in het altijd gezellige Park Lepelenburg.

Deze zondag heeft weer een uitgebreide programmering voor je in petto; onder andere singer-songwriter ‘zielzwerver’ Willem Jacobs, gypsy jazz van Indifference, Indie rock met Sur Nilsson en als afsluiter de elfman sterke big band JustUs met repertoire van o.a. Duke Ellington en Wheater Report. Deze middag is er ook veel aandacht voor poëzie met optredens van taalkunstenaars Wibo Kosters, Jolies Heij en Hanneke Eijken. Ook kun je spelletjes komen spelen, ijsjes komen eten, heerlijk picknicken en is er een terras. Uiteraard staat ‘Fiets voor Fiets’ weer om je fiets te pimpen om zo een bijdrage te leveren aan een fietsproject in Afrika. Presentatie van de dag zal gebeuren door Gijs ter Haar.

Op 15 juli tussen 13:00 en 17:00 uur staan er verschillende onderdelen op het programma en van je picknickkleed en lekkere drankjes kun je deze hele luie zondag genieten, met je voetjes in het gras bij Lepelenburg! De toegang is gratis en klik hier voor meer info.

Aanbevolen

Tip

Geen Daden Maar Woorden Festival

Tip

Foals

Tip

Binnenkort in Vredenburg

Tip

Nieuwjaarsduik