Home / festivals / Nederlands Film Festival

Programma nu online!

Nederlands Film Festival

31-8-2012 | festivals | 
|
Van woensdag 26 september t/m vrijdag 5 oktober staat Utrecht weer in het teken van het Nederlands Film Festival. Ook dit jaar zijn er een aantal mooie premières die je kunt bekijken voordat ze in de bioscoop gaan draaien. Het volledige programma staat nu op de website van het NFF. Van al het moois worden een aantal films geselecteerd, die gaan strijden om de felbegeerde Gouden Kalveren!

Tijdens het Gala van de Nederlandse Film, op vrijdag 5 oktober, worden deze uitgereikt. Het wordt live uitgezonden op Nederland 1 en via de website van het NFF op vrijdag 5 oktober.

Het bruisende festivalhart wordt gevormd door het Festivalpaviljoen op de Neude. Hier vind je de centrale kassa, een informatiebalie en koffiebar. Daarnaast kun je er terecht voor een maaltijd, de kleinste mobiele openluchtbioscoop en het meest opmerkelijke game-station van Nederland.

Gast van het Jaar Jeroen Willems (die we allemaal kennen van o.a. Komt een vrouw bij de dokter) en de Holland Casino Drive In Bioscoop zijn ook onderdelen van het indrukwekkende NFF programma.

Ook erg leuk: elke dag om 22.30 uur is er de Talkshow (gratis!) in Stadsschouwburg Utrecht. Daarin brengen afwisselend Art Rooijakkers en Isolde Hallensleben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de filmwereld. En er komen natuurlijk regisseurs, acteurs van premièrefilms, en zowel aankomende als gevestigde talenten langs!

En - tijdens de laatste talkshow worden de Gouden Kalf nominaties bekend gemaakt!

Aanbevolen

Tip

Munch en Van Gogh

Tip

Django Unchained